Immersion

Werkcode: 295 546 Kopieer de werkcode

Jesper Krijgsman profielfoto Mijn werk begint een eigen leven te leiden tijdens het creative proces wanneer ik mijzelf niet meer beschouw als een toeschouwer die de elementen op hun plek zet, maar wanneer ik mij overgeef en mijn verstand laat onderdompelen aan de fictieve wereld om mij heen. Het ervaren van deze mystieke wereld wordt een werkelijkheid. Een plek om te ontsnappen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

"De creativiteit in evolutie van flora en fauna beschouw ik als iets dat bijna magisch is. De vindingrijkheid van vele levensvormen is iets dat door velen vaak over het hoofd wordt gezien. Dit gevoel van verwondering is wat ik in mijn werk wil laten zien en de diversiteit van de natuur wil vieren door haar mystieke kwaliteiten te vergroten."

De supernatuurlijke landschappen van Jesper Krijgsman zijn plekken waar biologie en dromen samenvloeien. Zijn werk vertegenwoordigt zowel dagdromen van de kunstenaar als de intelligentie en magie die de natuur bezit. Hij hoopt dat zijn visie bijdraagt ​​aan het besef dat de natuurlijke wereld vol wonderen zit en we hier met meer liefde mee om moeten gaan.

Zijn proces bestaat uit fotografie en beeldbewerking. Elke bloem of plant fotografeert hij afzonderlijk en tijdens het bewerken ervan ontdekt hij vaak nieuwe details in vormen, kleuren en texturen. Deze gefotografeerde natuurlijke elementen worden vervolgens digitaal samengevoegd om gedetailleerde werelden te creëren die scènes weergeven waarin de mystieke kwaliteiten van de natuurlijke wereld worden uitvergroot.

Door alles zelf te fotograferen, bewerken en vooral leren over de onderwerpen die hij fotografeert, is zijn band met de natuurlijke wereld versterkt.

Jesper Krijgsman is in 1992 geboren en heeft in Zwitserland gewoond, waar hij werkte als grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij is in 2019 door Adobe als Top Talent benoemd en zijn werk hangt in galerieën wereldwijd.

Meer weten over Jesper Krijgsman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Iwona
Nederland
5 / 5

Ik ben héél tevreden met deze fotoprint, de kwaliteit is super! De kleuren komen er mooi uit net zoals op het beeldscherm te zien was.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Emiel
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Piet Sanders
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Anita
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Barbra
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Harry
Nederland
5 / 5

Wij zijn zeer tevreden.
Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Helmy Luijten
Nederland
5 / 5

Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Karin
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Immersion van Jesper Krijgsman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 8 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
159,-143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!